Tommerup Fysioterapi

Mental træning

Hos Tommerup Fysioterapi kan vi tilbyde to forskellige former for mental træning. Du kan læse mere om mindfulness og psykoterapi ved at klikke på knappen eller rulle videre ned ad siden.

pink+line.jpg

Mindfulness 

MBSR står for Mindfulness-baseret stressreduktion. Det er et videnskabeligt 8-ugers program, der beviseligt forebygger og helbreder stress, depression og en række andre lidelser.

Programmet anvender intensiv træning i mindfulness, så du kan forbedre helbred og livskvalitet samt håndtere symptomer på stress, angst og depression. Uanset om du er syg eller rask.

Der tilbydes både som 8 ugers kursus 1x pr uge á 2 timer 15 min eller individuelt sessioner á 1 times varighed.

MBR står for Mindfulness baseret rehabilitering og er fokuseret på smertelindring .

MCPM står for Mindfull compassion and pain manegement og er fokuseret på selvomsorg og smertehåndtering.

Mindfulness for personale/virksomheder. Externt eller på klinikken

 8 ugers MBSR kursus for medarbejdere.

Et kursus, hvor du igennem erfaringsbaseret undervisning og meditation vil lære at være opmærksom og nærværende i forhold til dig selv og andre. Du vil opnå metoder, du kan tage med videre i dit arbejdes-og privatliv, og som vil give dig et fornyet overskud og mulighed for fremover at kunne håndtere de udfordringer, der altid vil være en del af dagligdagen.

Hvad får jeg ud af det?

 • Styrket din koncentrationsevne.
 • Styrket din dømmekraft gennem bevidst nærvær.
 • Større overskud og arbejdsglæde i hverdagen.
 • Styrket dine relationer - også mellem kolleger.
 • Mindfulness-øvelser der passer til både job og fritid.
 • En tilgang til at håndtere kriser i livet og generel stressreduktion i hverdagen.
 • Personlig udvikling og dermed forøget livskvalitet.
 • Flytte dit fokus og frigøre dig fra tankemylder, stress og mentalt overload.

 

Power of mindfulness:

Ugekursus, Eksternat, retreats.

 

Om underviseren

Søren er uddannet fysioterapeut, medejer af Tommerup Fysioterapi, kurser i MBCT ,Mindfulness Baseret Cognitiv Terapi/stressreduktion, 1-årig MBSR-instruktøruddannelse, Mindfulness Based Stress Reduction .

Uddannelsen kvalificerer til at undervise og afholde kurser i Mindfulness Baseret Stress Reduktion, i overensstemmelse med ”standards of practice” som de er formuleret af Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society ,University of Massachusetts Medical School.

 

[Til toppen]

 
pink+line.jpg

Psykoterapi

Om psykoterapi

Eksistentiel gestaltterapi

Livssynet bygger på en eksistentiel-filosofisk holdning til livet og angiver retning i terapien. Det betyder, at der er fokus på, hvad der er væsentligt og værdifuldt i dit liv og dermed, hvordan du vælger, at leve med de for os alle grundlæggende eksistentielle livsvilkår; døden, friheden, alene-heden og afhængigheden. Ved at erkende livets eksistentialer og dilemmaer og bevidst tage ansvar for, hvordan du lever med disse, får du mulighed for at skabe dig et værdifuldt og meningsfuldt liv, som er værd at leve hver dag. Krop og psyke hænger sammen og i terapien har jeg fokus på, at øge din opmærksomhed på dine kropslige signaler og hvad de fortæller dig.

Vi arbejder oplevelsesorienteret med det der viser sig HER og NU. Fænomenologisk arbejder vi med at sanse og registre, hvad der er, uden at lade os forstyrre af, hvad der burde være. Fortiden inddrages, hvor det er relevant for at forstå dine tanker, følelser, handlinger og reaktioner i nuet. Jeg giver ikke gode råd og vejledning til, hvordan du skal leve dit liv – du træffer selv dine valg ud fra dine opdagelser i den terapeutiske proces.

Du får hjælp til at opdage mønstre, som evt. kan hindrer dig i at leve livet fuldt ud.. Ved at blive bevidst om disse mønstre får du nye handlemuligheder i dit liv.

Du skal ikke ændres – du skal blive bevidst om, hvem du er og hvad der er vigtigt for dig i dit liv og på denne baggrund blive bevidst om, hvordan du ønsker at leve et værdifuldt og meningsfuldt liv.

"Når du bliver den du er, sker forandringen"

Ordet ”gestalt” bruges her om det fænomen, at vi som mennesker har et behov for, at opleve de ting, som vi kommer ud for, som helheder - også kaldet gestalter. Hvis vi ikke har fået afsluttet en vigtig situation på tilfredsstillende vis, vil dette låse os fast, og gøre os ufleksible i bestemte områder af vores liv-indtil vi får gjort op med den uafsluttede situation. Når vi får gjort det, genvinder vi vores fleksibilitet, og dermed følelsen af at have flere forskellige handlemuligheder.

 

Er psykoterapi noget for dig?

Oplever du ofte i dit liv, at stå i situationer, hvor du føler dig låst, din handlefrihed er begrænset og er det er svært for dig at finde mening? 

Jeg kan hjælpe dig med at blive bevidst om, hvad der sker, således at du får frihed til at handle anderledes. 

 • får du ofte ubevidst og automatisk sagt ja til for meget? 
 • har du lært at man ikke bør sige fra? 
 • føler du dig stresset og uoplagt? 
 • havner du ofte i de samme konflikter, som synes uløselige? 
 • ønsker du selvindsigt og personlig udvikling? 
 • oplever du ofte, at du tænker negativt om dig selv og din mÃ¥de at være i verden på? 
 • er du på nuværende tidspunkt i dit liv motiveret til og har mod til at skabe forandring i dit liv, så kan gestaltterapi hjælpe dig med indsigt, forandring og selvudvikling. Kognitiv terapi og coaching inddrages, hvor det er relevant og ud fra dit behov.
   

Priser

Kontakten og kemien mellem klient og terapeut er af stor betydning for det videre terapeutiske forløb, derfor er prisen reduceret første gang. Du har dermed mulighed for at mærke efter, om det er det rigtige valg for dig.

Første konsultation, 60 min. 600 kr.

Individuel terapi, 60 min. 800 kr.

*Bemærk at der ikke er overenskomst med sygeforsikringen.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring kan du muligvis få tilskud til din behandling. Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl.

Betaling foregår i klinikken med dankort, MobilePay eller kontant.

Ved afbud samme dag betales fuldt honorar.

 

[Til toppen]